Cum cumpar?

Pasii pentru achizitionarea unui produs

Apasati butonul de Autentificare din dreapta sus pentru a va crea un cont. Datele introduse trebuie sa fie corecte si complete, urmand a fi utilizate pentru livrarea coletului!

Pasul 1: Dupa inregistrare, alegeti produsele care va plac si apasati Adauga in cos.

Pasul 2: Cand doriti sa finalizati comanda apasati butonul Finalizare comanda din cosul de cumparaturi. In cosul de cumparaturi aveti posibilitatea sa actualizati lista produselor sau cantitatea lor. Puteti sa va intoarceti la cumparaturi pentru a adauga si alte obiecte in cos, apasand butonul continua cumparaturile.

Pasul 3: Bifati sau alegeti informatiile privind facturarea (persoana fizica sau juridica), adresa si metoda de livrare, informatii de plata. Aveti posibilitatea de a plati: - ramburs (la ridicarea coletului) - online cu card bancar (Visa, Mastercard, Maestro).

Pasul 4: Daca sunteti de acord, bifati dupa citire termenii si conditiile si plaseaza comanda. Daca sunteti deja client inregistrat, apasati butonul de Autentificare sau introduceti emailul si parola dumneavoastra cand doriti sa comandati produsele din cosul de cumparaturi.

Dupa plasarea comenzii veti primi automat notificari prin email despre statusul comenzii. Veti fi contactat,a telefonic de catre un reprezentant StoneArt doar la prima comanda pentru a confirma adresa de facturare si livrare.

Nota: Comanda minina este de 50 lei (excluzand costul transportului).

Daca nu sunteti familiarizat cu Internetul si doriti asistenta pentru plasarea comenzii, sau nu puteti comanda decat pe telefon, sunati la 0771392873 (de luni pana vineri in intervalul orar 11.00-18.00).