Retur produse

RETUR

Dreptul de retragere se face conform OUG 34/2014 art. 9/1 in termen de 14 zile - conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de retragere, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: "consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere".


Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza vanzatorul cu privire la decizia sa de retragere din contract, in scris la adresa de e-mail office@stoneart.ro


Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice.


Dreptul de retragere in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa se prezinte in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit.


Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la primirea returului.


Returul se va face prin aceeasi modalitate ca la expediere, curierat la adresa: Arad, Str. Stefan Augustin Doinas, nr.26, Jud. ARAD. Produsele returnate trebuie ambalate corespunzator pentru a fi protejate la transport.


Nu solicitati contravaloarea produselor returnate in sistem ramburs. Acestea se vor returna dupa receptionarea produselor de catre reprezentantii nostri.


www.stoneart.ro nu va ingradeste dreptul la retur conform OUG 34.


Dupa ce vom receptiona returul in depozitul nostru vom verifica starea produselor returnate.


Ulterior va vom comunica statusul returului.