Termeni și condiții de utilizare

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE

Site-ul WWW.STONEART.RO, numit în continuare STONEART.RO, este proprietatea
Spiac Gabriela "GABI QUARTZ" I.I. cu sediul social in localitatea Arad, Str. Stefan Augustin Doinas, nr.26, Jud. ARAD inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub C.I.F: F02/843/11.09.08, avand cod unic de inregistrare 24454365, atribut fiscal RO, numită în continuare WWW.STONEART.RO.
Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. WWW.STONEART.RO își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi, fără o notificare în prealabil. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.
WWW.STONEART.RO garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul WWW.STONEART.RO și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei WWW.STONEART.RO, fără acordul prealabil scris al acesteia.
Dreptul de a crea o legatură web (link) către WWW.STONEART.RO este limitat, neexclusiv și revocabil, și este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru WWW.STONEART.RO sau oricăruia dintre partenerii săi, numai după obținerea în scris sau prin email a acordului nostru.

DREPTUL DE AUTOR AL WWW.STONEART.RO ASUPRA INFORMAȚIILOR PUBLICATE PE SITE

Întregul conținut al site-ului WWW.STONEART.RO (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date) este proprietatea WWW.STONEART.RO și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. 
Folosirea fără acordul WWW.STONEART.RO a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Se permite folosirea site-ului WWW.STONEART.RO  numai în limitele menționate în prezentul document. Pentru raportarea încălcării Legii drepturilor de autor, vă rugăm să ne contactați pe e-mail contact@STONEART.RO.
 
PRODUSELE ȘI SERVICIILE OFERITE PE SITE-UL WWW.STONEART.RO. POLITICA DE PREȚURI

WWW.STONEART.RO își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Produsele comercializate prin intermediul WWW.STONEART.RO sunt însoțite în momentul livrării de factură, conform legislației în vigoare.
WWW.STONEART.RO nu oferă nicio garanție, în mod expres, nici implicit, în ceea ce privește funcționarea acestui site, informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, produsele de pe site, precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc.


MODALITĂȚI DE PLATĂ DISPONIBILE

1. Ramburs - plata numerar la livrare.

2. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

        Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

             - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

             - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

         Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

3. Ordin de plata prin banca

LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele noastre pot fi livrate oriunde în România.
Livrarea în România se realizează prin curierat rapid.
Comenzile mai mari de 300 lei beneficiaza de livrare gratuita oriunde in tara.
Sub aceasta valoare, trasportul este 15 lei prin Prioripost, respectiv 30 lei prin Fan Courier.
Livrarile se fac de luni pana vineri prin curier rapid in 24/48h.
*La primul colet neridicat, ne rezervăm dreptul de a nu mai livra către respectivul client nicio comandă prin sistem ramburs


PROMOȚII ȘI CONCURSURI

WWW.STONEART.RO stabilește regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștința eventualilor participanți prin intermediul site-ului propriu sau prin alte metode publicitare și de informare. De aceste promoții beneficiază doar comenzile care respectă întocmai regulile afișate pe site. De asemenea, promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp specificată în regulament și în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil. Nu garantăm disponibilitatea produselor pentru promoție și o putem întrerupe sau anula în orice moment, fără o notificare prealabilă.

POLITICA DE RETUR

Ne dorim sa fiți cât mai mulțumiți de produsele comandate, însă dacă se va întâmpla să nu fiți mulțumiți, articolele pot fi returnate.
Legislația românească în domeniu prevede:
Conform OUG 34/2014 art. 9/1 consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță în termen de 14 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care revin în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produsului.
Singura condiție este ca produsul să fie în aceeași stare în care a fost livrat (să aibă etichetele atașate, să nu aibă semne de folosire, uzură) și să fie livrat cu același curier cu care a fost primit.
Orice retur care nu respectă condițiile de mai sus va fi refuzat.
Este necesar să ne anunțați în termen de 14 zile de la primirea coletului dacă doriți să returnați produsul.
Returnarea se poate face doar prin firma de curierat prin care a fost primit coletul inițial!
Nu primim colete cu ramburs!
În maxim 15 zile de la data returnării vom înapoia contravaloarea comenzii prin transfer bancar; pentru acest lucru avem nevoie de codul dumneavoastră IBAN, alcătuit din 24 de caractere.
Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către client. Restituirea se face doar pe valoarea produsului, nu și pe valoarea transportului.

CALITATEA SERVICIILOR DE HOSTING, LINK-URILE CĂTRE ALTE SITE-URI, ERORI DE FUNCȚIONARE

Site-ul WWW.STONEART.RO este găzduit de serverele unei terțe firme. WWW.STONEART.RO nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site, indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări sau actualizări ale scripturilor programate. WWW.STONEART.RO nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului WWW.STONEART.RO. WWW.STONEART.RO nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul WWW.STONEART.RO. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

ABONAREA ȘI DEZABONAREA LA BULETINUL INFORMATIV (newsletter)

Abonarea și dezabonarea la buletinul informativ (newsletter-ul) site-ului WWW.STONEART.RO este gratuită și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona. Mesajele trimise respectă Legea Comerțului Electronic în ceea ce privește comunicarea comercială așa cum este ea stipulată de legislația autohtonă și internațională.
Utilizarea buletinului informativ se face în aceleași condiții de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conținutului precum se autorizează și folosirea site-ului, în condițiile prevăzute de prezentul document, iar politica de confidențialitate este descrisă pe larg în secțiunea următoare. 
WWW.STONEART.RO deține toate drepturile asupra conținutului buletinului informativ trimis către abonați în aceleași condiții ca și pentru informațiile publicate pe site, în concordanță cu prevederile acestui document.
Abonații buletinului informativ ai site-ului WWW.STONEART.RO pot retrimite aceste comunicări comerciale și altor persoane, pe răspunderea lor, și în condițiile în care nu au modificat nici structura, nici conținutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonații buletinului informativ WWW.STONEART.RO mesajele comerciale, se consideră că au fost informate în prealabil de către abonați despre prevederile prezentului articol. În acest context, WWW.STONEART.RO nu poate fi făcută răspunzătoare sub nicio formă de acțiunile abonaților săi.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE ȘI DATE CU CARACTER PERSONAL

Toate datele dumneavoastră personale vor fi folosite de WWW.STONEART.RO exclusiv în scopul declarat al acestui site: magazin online, buletin informativ (unde se aplică). Informațiile din formularul dumneavoastră de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor sau promoții. WWW.STONEART.RO, operator al site-ului WWW.STONEART.RO, nu va  face publice și nu va vinde bazele de date conținând informații referitoare la datele cu caracter personal ale clienților săi. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, cu modificările și completările ulterioare, și Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, WWW.STONEART.RO are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de către clienți. Scopul colectării datelor este livrarea și facturarea.  Refuzul furnizării acestor date cu caracter personal determină imposibilitatea onorării comenzilor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și de dreptul de a se adresa justiției. De asemenea, clientul are dreptul de a se opune prelucrării datelor personale și de a solicita pe cale oficială ștergerea acestora. Clienții pot comunica informațiile corecte la contact@STONEART.RO, în cazul în care anumite date personale sunt incorecte.
WWW.STONEART.RO se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți. Datele personale vor putea fi, însă, transmise autorităților în drept, să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept, să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.
Datorită modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul WWW.STONEART.RO sunt transmise pe cale electronică, WWW.STONEART.RO nu poate fi făcută răspunzătoare în niciun fel de pierderea acestora sau de copierea informațiilor de către persoane neautorizate, prin folosirea de aparatură sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, WWW.STONEART.RO va lua toate măsurile și va pune la dispoziție toate fișierele necesare organelor competente abilitate să rezolve acest tip de infracțiune.
Informațiile furnizate către WWW.STONEART.RO sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului WWW.STONEART.RO, abonarea la buletinul informativ, newsletter etc.), conform legilor în vigoare.
WWW.STONEART.RO nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.
Orice accesare a bazei de date cu informații personale a utilizatorilor WWW.STONEART.RO, inclusiv orice încercare de acces neautorizat, va fi înregistrată într-un fișier de acces. Fișierele de acces vor face posibilă identificarea de către WWW.STONEART.RO a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fără un motiv legitim, în vederea sesizării organelor competente. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul WWW.STONEART.RO, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au inițiat această acțiune.

DISPOZITII FINALE

Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe WWW.STONEART.RO și care nu este deja tratată de niciun articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării, în scris, a problemelor, de către utilizator. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părți. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare a site-ului WWW.STONEART.RO, clientul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului.


DATE DE IDENTIFICARE FIRMĂ

Spiac Gabriela "GABI QUARTZ" I.I.

C.I.F: F02/843/11.09.08

C.U.I: 24454365

Adresa: Str. Stefan Augustin Doinas, nr.26, Arad

Tel: +40 771392873